Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lance Armstrong troost zoon Dana Reeve

Shownieuws

Lance Armstrong heeft na het overlijden dinsdag van Dana Reeve de taak op zich genomen haar 13-jarige zoon Will te troosten. In 2004 verloor Will al zijn vader.

(Novum/AP) - Voormalig wielrenner Lance Armstrong heeft na het overlijden dinsdag van Dana Reeve de taak op zich genomen haar 13-jarige zoon Will te troosten. In 2004 verloor Will al zijn vader, Christopher Reeve. Armstrong zei in het Amerikaanse televisieprogramma Inside Edition dat Will zich goed staande houdt. "Vooral als je bedenkt dat hij in anderhalf jaar zijn vader, moeder en oma heeft verloren."

Armstrong liet weten dat hij en Will close zijn geworden toen Dana ziek werd en hij de laatste maanden van haar leven veel tijd met hem doorbracht. Hij probeert hem zo goed mogelijk te steunen. "In situaties als deze kan ik alleen zeggen dat ik er voor hem ben als hij wil praten of spelletjes wil doen."

De zevenvoudig winnaar van de Tour de France trekt graag met de jongen op. "Ik had nooit gedacht dat ik dat over een 13-jarige zou zeggen, maar hij is een geweldig kind. Hij is een groot sportfan. Will is geen doorsnee jongen. Hij is netjes, slim en volwassen."

Dana Reeve overleed dinsdag op 44-jarige leeftijd, nadat in augustus longkanker bij haar werd geconstateerd. Ze werd vooral bekend door haar onvoorwaardelijke steun aan haar man, die na de val van een paard in 1995 bijna geheel verlamd raakte. Christopher, de voormalige 'Superman', overleed in 2004 op 52-jarige leeftijd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen