Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scott Stapp niet vervolgd wegens dronkenschap

Shownieuws

De Amerikaanse zanger Scott Stapp wordt niet aangeklaagd voor openbare dronkenschap. De zanger is dankbaar voor het besluit en belooft beterschap.

(Novum/AP) - De Amerikaanse zanger Scott Stapp wordt niet aangeklaagd voor openbare dronkenschap. De voormalige zanger van Creed waardeert het besluit van justitie en beloofde dat zijn naam binnenkort uit de tabloids verdwijnt.

De 32-jarige zanger werd begin februari opgepakt op het vliegveld van Los Angeles omdat hij dronken zouden zijn. Hij en zijn vrouw Jaclyn Nesheiwat, een voormalige Miss New York, waren een dag daarvoor getrouwd en gingen op huwelijksreis. "Ik ben dankbaar dat ik niet wordt vervolgd", laat Stapp in een verklaring weten. "We maken allemaal fouten en er komt een dag dat jullie de mijne niet meer in de kranten zullen teruglezen."

Stapp wordt wel aangeklaagd door een vrouw met wie hij op een seksvideo is te zien, samen met raprocker Kid Rock en drie andere vrouwen. Een deel van de tape is vorige maand te zien geweest op de website van het Californische bedrijf World Wide Red Light District. Volgens de vrouw was afgesproken dat de videoband in het bezit zou blijven van de zanger. Ze vindt dat haar privacy is geschonden.

Volgens Stapp is de video, die werd gemaakt in 1999, van hem gestolen door iemand die wil dat zijn net opgestarte solocarrière mislukt. Volgens Kid Rock is Stapp 'een idioot' en is hij zelf verantwoordelijk. Ook de vrouw vindt dat Stapp slordig is geweest. Kid Rock spande eerder een proces aan om te voorkomen dat de beelden op internet worden gezet door het bedrijf dat de tape bezit. De rechter heeft het bedrijf tot nader order verboden de videoclip uit te zenden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen