Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Federline speelt met vuur op nieuw album

Shownieuws

Het debuutalbum van Kevin Federline heet 'Playing with fire'. Het hiphopalbum ligt vanaf augustus in de winkels. Dit is woensdag bekend gemaakt.

(Novum/AP) - Het debuutalbum van Kevin Federline heet 'Playing with fire'. "De betekenis van de titel spreekt voor zich", zegt de echtgenoot van Britney Spears in een verklaring. "Ik ben blij met het album en kijk uit naar mijn promotietournee langs verschillende clubs."

Federline laat weten benieuwd te zijn naar de reactie van zijn fans als ze zijn nieuwe nummers voor het eerst horen, maar hij heeft alle vertrouwen in een goede ontvangst. "Het album zal mensen over de hele wereld laten dansen."

De eerste single van de 28-jarige Federline, 'PopoZao', werd door critici afgekraakt. Volgens Federline heeft zijn website, waar het nummer te downloaden was, toch in acht dagen twee miljoen bezoekers getrokken en is dat het bewijs dat er interesse is voor zijn muziek.

Zijn vrouw Britney is niet te horen op de cd. "We hebben wel samengewerkt. Maar ik vind dat ik eerst respect moet krijgen", zegt Federline. "Daarna zal ik laten horen wat ik met mijn vrouw heb gedaan."

Het hiphopalbum ligt vanaf augustus in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen