Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Veertigduizend euro voor tas George Clooney

Shownieuws

De tas met cadeaus die George Clooney bij de uitreiking van de Oscars kreeg als dank voor zijn presentatie heeft bijna veertigduizend euro opgeleverd.

(Novum/AP) - De tas met cadeaus die George Clooney bij de uitreiking van de Oscars kreeg als dank voor zijn presentatie heeft bijna veertigduizend euro opgeleverd. Hij had de 'goodie bag' cadeau gedaan aan liefdadigheidsorganisatie United Way voor een internetveiling. De identiteit van de hoogste bieder is niet bekendgemaakt.

The United Way Hurricane Response and Relief Recovery Fund helpt slachtoffers van orkanen hun leven weer op te bouwen. Clooney zit in de raad van commissarissen van deze organisatie.

In de tas die alle presentatoren van de Oscaruitreiking hebben gekregen, zat onder meer een BlackBerry en een parelketting. Behalve de cadeaus ontvangt de hoogste bieder een handgeschreven bedankbriefje van Clooney.

De 44-jarige Clooney was niet alleen presentator tijdens de Oscaruitreiking, hij won ook een Oscar voor beste mannelijke bijrol voor zijn rol in 'Syriana'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen