Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Opduiken foto's Floortje is doorgestoken kaart'

Shownieuws

Volgens dj Jeroen van Inkel zijn de sexy foto's van Idols-finaliste Floortje doorgestoken kaart. Haar imago zou te truttig zijn.

Het opduiken van sexy foto's van Idols-kandidate Floortje is doorgestoken kaart. Dat schrijft Q-music-dj Jeroen van Inkel donderdag op zijn weblog. Het zou gaan om een actie om Floortje van haar 'truttige imago' af te helpen. Veronica-diskjockey Patrick Kicken plaatste de foto's van Floortje in netkousen eerder deze week op zijn weblog, met het commentaar dat zij die avond dronken was. De foto's zijn bij Kicken thuis genomen tijdens oudjaar 2003.

Van Inkel vond de actie van zijn vriend Kicken 'publiciteit scoren over de rug van een van de Idols-sterren', schrijft hij op zijn weblog. Daarom stuurde hij hem een sms'je waarin hij dit een 'B-actie' noemde. Daarop zou Van Inkel de volgende tekstboodschap hebben teruggekregen: "Allemaal een publiciteitsstunt om mijn vriendin Floortje van d'r truttige imago af te helpen. Ik dacht dat jij dat wel door zou hebben?"

Radio Veronica ontkent het verhaal van Van Inkel. "Wij hebben het bij Patrick Kicken nagevraagd, en er is niets van waar", zegt een woordvoerder. Of het sms'je van Kicken echt is, weet hij niet.

Het plaatsen van de foto's leverde de Veronica-diskjockey veel kritiek op. Boze Floortje-fans vroegen zich af of de dj expres probeerde de zangeres zwart te maken. Floortje ontkende eerder dronken te zijn geweest tijdens het bewuste feest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen