Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Evert Santegoeds vindt BNN oncollegiaal

Shownieuws

Dansen op het graf van collega's. Zo noemt Evert Santegoeds de toekenning van de Gouden Kliko voor het slechtste tv-programma aan NSE door omroep BNN.

Dansen op het graf van collega's. Zo noemt Evert Santegoeds de toekenning van de Gouden Kliko door omroep BNN aan NSE, het Talpa-programma waarvoor hij showbizzdeskundige was. Het is 'nooit zo netjes' om collega's een trap na te geven, vindt Santegoeds. Vooral van presentator Beau van Erven Dorens vindt hij het flauw.

BNN heeft de Gouden Kliko ingesteld voor slecht gemaakte televisie, waarbij programmamakers alles fout hebben gedaan. De omroep vindt de keuze voor NSE logisch, 'aangezien Talpa afgelopen week besloten heeft om het programma van de buis te halen'.

Vrijdag werd de laatste aflevering uitgezonden. Het duurde volgens de zender te lang om voldoende kijkers voor het programma te interesseren. Het programma werd slecht bekeken. Gemiddeld trok het 140 duizend kijkers per uitzending. Een poging meer kijkers te trekken door het programma later op de avond uit te zenden mislukte.

NSE maakt vanaf maandag plaats voor Entertainment Live, het showbizzprogramma van Santegoeds dat eveneens te maken heeft met teleurstellende kijkcijfers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen