Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Toppers waarschuwen Duitsers voor Oranje

Shownieuws

Gerard Joling, René Froger en Gordon, bekend als de Toppers, waarschuwen de Duitsers voor Oranje in het lied 'Wir sind die Holländer'.

Gerard Joling, René Froger en Gordon, bekend als de Toppers, waarschuwen de Duitsers voor Oranje in het lied 'Wir sind die Holländer'. Het nummer is opgenomen wegens het naderende wereldkampioenschap voetbal, dat deze zomer wordt gespeeld in Duitsland. Het lied is 'geen sneer naar de Duitsers, maar een leuk bedoelde waarschuwing', laat de platenmaatschappij woensdag weten.

De waarschuwing voor de aartsrivalen is geschreven door Tom Peters en René Froger. Het nummer verschijnt rond 7 april op single. De Toppers zingen het lied tijdens hun concerten op 26, 27 en 28 mei in de Amsterdam ArenA.

De drie zangers combineren tijdens hun concerten net als bij hun optredens vorig jaar nationale en internationale meezingers. Het thema van de show is 'bling bling'. Gerard, René en Gordon ontvangen tijdens de drie concerten enkele speciale gasten, waaronder de meidengroep Luv en de Duitse popgroep Boney M. Producent Rocket maakt donderdag bekend welke derde act een gastoptreden verzorgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen