Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Datingshow Tatum Dagelet in de ijskast

Shownieuws

Het tv-programma 'Weet wat je date!' van Tatum Dagelet wordt in de ijskast gezet. Veronica heeft besloten het programma te verschuiven naar het najaar.

Het televisieprogramma 'Weet wat je date!' van presentatrice Tatum Dagelet, dat maandag van start zou gaan, wordt in de ijskast gezet. De programmaleiding van Veronica heeft besloten het programma te verschuiven naar het najaar.

Veronica wil zich de komende tijd concentreren op films in de aanloop naar Meimaand Filmmaand. Volgens de zender is het verschuiven van het programma van Tatum een strategische keuze om ook de programmering in het najaar goed te kunnen neerzetten.

In de datingshow van Tatum krijgt een single vijf kandidaten van het andere geslacht wel te zien, maar niet te horen. De single hoort de stemmen van de kandidaten als ze zich voorstellen en vertellen over hun dagelijks leven en hobby's, maar op dat moment is nog niet duidelijk welke stem bij welke kandidaat hoort. Bijgestaan door twee vrienden of vriendinnen moet de single in vier rondes een keuze maken uit de kandidaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen