Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zangeres Atomic Kitten heeft slechte gewoonten

Shownieuws

Kauwgom kauwen en slecht luisteren, dat zijn een paar van de slechte gewoontes van Liz McClarnon, zangeres van Atomic Kitten.

Kauwgom kauwen, slecht luisteren en na twee weken daten besluiten dat ze een jongen toch niet leuk vindt. Dat zijn de drie slechte gewoonten van Atomic Kitten-zangeres Liz McClarnon. "Maar verder ben ik een braaf meisje, hoor", vertelt ze in een interview met Novum Nieuws. De zangeres was in Nederland om haar eerste solosingle te promoten, een cover van 'Woman in love', de evergreen van Barbra Streisand.

De 24-jarige McClarnon is zelf niet op het idee gekomen het nummer opnieuw uit te brengen. Voormalig Bee Gee Robin Gibb vertelde haar tijdens een feestje dat hij haar stem mooi vindt. Daarop besloten de twee 'iets' samen te gaan doen, wat resulteerde in 'Woman in love'. Gibb, die het nummer heeft geschreven, is nu verantwoordelijk voor de productie. "Een hele eer, maar doodeng ", zegt Liz. "Robin is een grote naam in de muziek en ik was bang dat ik niet aan Barbra Streisand kon tippen."

Via via heeft McClarnon gehoord dat Streisand haar versie van het liedje geweldig zou vinden. "Goed hè", glundert ze. "Nu weet ik tenminste dat ze het geen belediging vindt dat iemand als ik een nummer van haar heeft gejat."

De videoclip van 'Woman in love' vertelt het verhaal van Liz en haar gefingeerde verloofde, die haar bij volle maan een aanzoek doet. Later wordt hij vermoord en treurt zij om het verlies. Oorspronkelijk zou er een heftige zoenscène in de clip zitten, maar Liz durfde daar tijdens de opnamen niet mee door te gaan. "Ik had het zelfvertrouwen nog niet. Het is het eerste project dat ik alleen doe, dus ik moet overal nog een beetje aan wennen."

Liz is zelf geen 'woman in love', zegt ze stellig. "Ik ben lekker single en heb wel veel afspraakjes. Over tien jaar heb ik vast een gezinnetje, maar nu rommel ik nog wat." De zangeres wil niet zeggen of ze nog altijd afspraakjes maakt met beroemdheden. "Ik vind countryzanger Keith Urban een lekker ding, maar ja: hij gaat trouwen met Nicole Kidman", lacht ze.

Eerder had McClarnon korte relaties met Lee Ryan van boyband Blue en Kian Egan van Westlife. "Dat stelde niet zoveel voor hoor. Maar een van hen, en ik zeg niet wie, vond ik wel superleuk."

De single 'Woman in love' haalde in Engeland de vijfde plek in de hitlijsten. De plaat ligt inmiddels ook in Nederland in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen