Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Destiny's Child krijgt ster in Hollywood

Shownieuws

Destiny's Child is nog een keer bij elkaar gekomen om hun eigen ster op de 'walk of fame' in Hollywood te onthullen.

(Novum/AP) - De zangeressen van de voormalige meidengroep Destiny's Child zijn dinsdag nog één keer in het openbaar bij elkaar gekomen. Het trio kreeg een ster op de 'walk of fame' in het Amerikaanse Hollywood. "Dromen komen uit", zei de 24-jarige Beyoncé Knowles bij de onthulling. "We willen jullie allemaal bedanken voor jullie steun."

Knowles, Kelly Rowland en Michelle Williams gingen vorig jaar uit elkaar om zich te richten op hun solocarrières. Beyoncé en Kelly behoorden tot de oorspronkelijke bezetting van de groep, die in 1998 doorbrak met het album 'Destiny's Child'. De single 'No, no, no' van dit album werd een hit. Michelle Williams kwam in 2000 bij de groep, nadat de oorspronkelijke leden LeToya en LaTavia waren opgestapt.

Als trio brachten de zangeressen in 2001 het album 'Survivor' uit, met daarop de hits 'Survivor' en 'Bootylicious'. In 2002 ging de groep al enige tijd uit elkaar om zich op soloprojecten te storten. Vorig jaar brachten de zangeressen hun laatste gezamenlijke album uit. De titel van deze cd, 'Destiny fulfilled', was een duidelijke aanwijzing voor het einde van de samenwerking.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen