Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marky Mark krijgt zoon

Shownieuws

De Amerikaanse acteur en zanger Mark Wahlberg is voor de tweede keer vader geworden. Mark en zijn vriendin Rhea Durham hebben vorige week een zoon gekregen.

(Novum/AP) - De Amerikaanse acteur en zanger Mark Wahlberg is vader geworden. Hij en zijn vriendin Rhea Durham hebben vorige week een zoon gekregen, heeft de manager van Durham woensdag bekendgemaakt. Zij wil geen nadere mededelingen doen. Het 27-jarige model Durham en de 34-jarige Wahlberg hebben al een 2-jarige dochter, Ella Rae.

Wahlberg heeft in januari tegen het Amerikaanse tijdschrift People Magazine zijn mond voorbij gepraat over de naam van het kind. "Mijn vader noemde me altijd Mike, dus ik denk dat we hem Michael gaan noemen als eerbetoon aan mijn vader." Dat het kind ook daadwerkelijk Michael heet, is niet bevestigd.

Mark Wahlberg verwierf naam met de popgroep Marky Mark and the Funky Bunch. De band bestormde in 1991 de hitlijsten met het nummer 'Good vibrations'. Daarna verloor zijn ster aan glans. Critici beschuldigden Wahlberg ervan mee te liften op het succes van zijn broer Donnie, die deel uitmaakte van de boyband New Kids on the Block. Na een uitstapje als onderbroekenmodel voor de Amerikaanse modeontwerper Calvin Klein legde Wahlberg zich toe op een acteercarrière. Hij was onder meer te zien in 'Boogie nights', 'The perfect storm' en 'The Italian job'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen