Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde verliest hoop op adoptie

Shownieuws

Albert Verlinde heeft de hoop op een adoptiekindje verloren. Echtgenoot Onno en hij hadden zich tot eind december de kans gegeven. De strijd duurde vier jaar.

Albert Verlinde heeft de hoop op een adoptiekindje verloren. Echtgenoot Onno en hij hadden zich tot eind december de kans gegeven. "Er mag maximaal veertig jaar leeftijdsverschil zitten tussen de jongste ouder en het kind", vertelt de 44-jarige presentator van RTL Boulevard deze week in programmablad Televizier.

"We zijn allebei bijna 45, dus dat betekent dat als we een kind toegewezen krijgen, het minimaal vijf jaar oud is en al veel heeft meegemaakt. Dat durven we niet aan." Het homostel is vier jaar bezig geweest met een adoptie. "Eigenlijk zijn we best verwende mannetjes, want toen we dat hele traject ingingen, hebben we nooit rekening gehouden met de mogelijkheid dat het zou mislukken."

Verlinde vindt het 'een raar idee dat ik nooit een kind zal hebben om op te voeden en dingen aan door te geven'. Wel is Verlinde blij met alle positieve reacties na het uitlekken van zijn adoptieplannen. "Die hele ervaring heeft mij niet verbitterd. Eerder verrijkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen