Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Chantal Janzen was eng als kind

Shownieuws

Chantal Janzen was 'een eng kind'. Dat zegt de 27-jarige Idols-presentatrice in Viva. "Ik deed helemaal niets. Zat maar voor me uit te kijken en gaf geen kik."

Idols-presentatrice Chantal Janzen was 'een eng kind'. Dat vertelt de 27-jarige blondine deze week in het weekblad Viva. "Ik deed helemaal niets. Zat maar voor me uit te kijken en gaf geen kik."

Haar moeder maakte zich zorgen om Chantal. "Dan klapte ze in haar handen om te kijken of ik überhaupt nog ademde." Op de middelbare school werd Janzen drukker. "Werd regelmatig uit de klas gestuurd. Maar ik ben nooit te ver gegaan, heb bijvoorbeeld nooit geblowd of gerookt."

Wel experimenteerde de latere musicalster met drank. "Dat ik thuiskwam van een feestje en de gang onderkotste, vervolgens de keuken, en op weg naar mijn kamer ook nog even de prullenmand." Na het nuttigen van drie tequila's heeft zij ook wel eens in de klerenkast geplast.

Tegenwoordig heeft Janzen een hekel aan aangeschoten acteurs. "Ga niet met een slok het podium op. Als je dat nodig hebt om te presteren, vind ik je gewoon heel zielig."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen