Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Loos vervangt seks door chocola

Shownieuws

Rebecca Loos heeft de laatste maanden weinig tijd voor seks. Daarom eet ze nu veel chocola, 'de perfecte vervanger voor seks', zegt ze in Veronica Magazine.

Rebecca Loos heeft de laatste maanden weinig tijd gehad voor seks. Daarom eet ze nu veel chocola, 'de perfecte vervanger voor seks'. Dat vertelt de Nederlandse diplomatendochter deze week in Veronica Magazine.

Lichamelijke liefde is wel belangrijk in haar relaties, maar 'je moet ook eten', zegt Loos. "Vroeger was ik romantisch en geloofde ik dat liefde genoeg was, maar dat is niet meer van deze tijd."

Ook vertelt het 27-jarige slippertje van David Beckham dat zij gelooft in trouw. "Ik heb mijn eigen ouders als voorbeeld. Ze zijn al meer dan dertig jaar samen, hebben samen drie kinderen gekregen en ik vind dat ze het perfecte huwelijk hebben." Eerlijkheid in een relatie moet echter niet worden overdreven, vertelt ze. "Als je bijvoorbeeld met iemand hebt gekust, hoef je dat niet altijd te zeggen."

Loos ziet er altijd perfect uit in haar liefdesrelaties met zowel mannen als vrouwen. "Ik houd niet van haar op vreemde plekken. Alles moet er helemaal af. Dat doet niet alleen pijn, maar kost ook nog eens ontzettend veel tijd." In haar volgend leven wordt zij man. "Dan heb ik het veel gemakkelijker."

Volgende maand is de donkere schone te bewonderen in 'Temptation island', het Veronica-programma dat relaties op de proef stelt. In de nieuwe editie van de datingshow speelt ze de rol van een verleidster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen