Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Fajah Lourens slaat filmrol af

Shownieuws

Fajah Lourens heeft de eerste filmrol die ze aangeboden heeft gekregen, afgeslagen. De soapactrice was gevraagd voor de hoofdrol in 'Honeys' van Tom Six.

Fajah Lourens heeft de eerste filmrol die ze aangeboden heeft gekregen, afgeslagen. De voormalige soapactrice was gevraagd voor de hoofdrol in de productie 'Honeys' van Tom Six ('Gay', 2004), maar was niet tevreden met het script. "Er zou zoveel geïmproviseerd moeten worden dat Fajah het niet meer professioneel vond", zegt haar manager Jan Wennekers dinsdag.

Fajah was al in gesprek met de producent toen ze bij nader inzien besloot om de rol te laten schieten. "Het was geen gemakkelijke keuze mijn eerste filmrol aan me voorbij te laten gaan", zegt de 25-jarige actrice in een verklaring. "Filmrollen liggen niet voor het oprapen, maar na het lezen van het script was er bij mij al enige twijfel. Na de voorbespreking met de producent heb ik mijn manager gebeld en in overleg met hem besloten dat het verstandiger is om deze rol niet te aanvaarden."

Het script was volgens Wennekers 'erg kort', en er was een te grote rol vrijgelaten voor improvisatie. Productiemaatschappij Six Entertainment was dinsdag niet bereikbaar voor commentaar.

Fajah Lourens werd bekend met haar rol van Yasmin Fuentes in 'Goede tijden, slechte tijden'. Vorig jaar stopte zij na vier jaar met de serie. De afgelopen tijd is de actrice druk geweest met de verbouwing van het Amsterdamse hotel dat zij samen met haar vriend heeft gekocht. In mei wordt dit hotel, dat voornamelijk bedoeld is voor homo's, heropend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen