Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laetitia Casta favoriet van Michiel Veenstra

Shownieuws

Dj Michiel Veenstra is een bewonderaar van Laetitia Casta. Verder vindt hij dat Brittany Brower 'America's next top model' had moeten winnen.

Laetitia Casta favoriet van Michiel Veenstra

Diskjockey Michiel Veenstra is een bewonderaar van het Franse fotomodel Laetitia Casta. Dat schrijft de 29-jarige radiomaker van 3FM dinsdag op zijn weblog. Hij doet zijn uitspraak naar aanleiding van de verkiezing van Scarlett Johansson als meest sexy vrouw door de lezers van het Amerikaanse mannenblad FHM.

Veenstra zegt graag naar de 'meest belangrijke bron van inkomsten voor de tissue-industrie' te kijken, maar wil ook zijn eigen favorieten noemen. Zo tipt hij Brittany Brower. De 22-jarige kleuterjuf uit Tallahassee had volgens Veenstra 'America's next top model' moeten winnen.

De 27-jarige Casta werd bekend door haar werk met Guess?, Sports Illustrated en Victoria's Secret. In 1999 maakte ze haar acteerdebuut in Asterix contra Caesar. De afbeeldingen van Marianne, het symbool van de Franse republiek, op munten en postzegels zijn naar haar gemodelleerd. Daarmee is zij de opvolger van seksbom Brigitte Bardot.

Behalve van Johansson zijn lezers van FHM gecharmeerd van Angelina Jolie, Jessica Alba, Jessica Simpson, Keira Knightley, Halle Berry, Jenny McCarthy, Maria Sharapova, Carmen Electra en Teri Hatcher.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen