Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clooney, Pitt en Damon in 'Ocean's 13'

Shownieuws

George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon maken een derde film in de Ocean's-serie. De opnamen voor 'Ocean's 13' starten in juli. Steven Soderbergh is regisseur.

(Novum/AP) - George Clooney, Brad Pitt en Matt Damon maken een derde film in de Ocean's-serie. De opnamen voor 'Ocean's 13' beginnen in juli. Dat heeft filmstudio Warner Bros bekendgemaakt.

De nieuwste film over de oplichtersbende van Danny Ocean (Clooney) speelt zich af in Los Angeles en Las Vegas. Clooney kreeg begin deze maand nog een Oscar voor zijn rol in 'Syriana'. Steven Soderbergh, die ook 'Ocean's eleven' en 'Ocean's twelve' maakte, is opnieuw verantwoordelijk voor de regie.

Warner Bros verwacht dat ook de rest van de cast weer terugkeert. Alleen voor Julia Roberts en Catherine Zeta-Jones zit er geen rol meer in. In het derde deel van de film is te weinig ruimte voor 'zulke grote acteertalenten', verklaart de filmstudio. Nieuw in de 'Ocean's'-reeks is de actrice Ellen Barkin. Het is nog niet bekend welke rol zij gaat spelen.

'Ocean's eleven' uit 2001 speelde ook in Las Vegas. Voor het vervolg 'Ocean's twelve' uit 2004 gingen de Amerikaanse beroemdheden naar Amsterdam, Rome en Parijs.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen