Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Filmpje van vechtpartij Lange Frans goed bekeken

Shownieuws

Het filmpje van de vechtpartij tussen Lange Frans en een bezoeker van zijn concert is meer dan zevenhonderdduizend keer bekeken. Dat meldt Algemeen Dagblad.

Het filmpje van de vechtpartij tussen Lange Frans en een bezoeker van zijn concert in Meppel is meer dan zevenhonderdduizend keer bekeken. Dat meldt Algemeen Dagblad dinsdag. De beelden van de vechtpartij staan op de website geenstijl.nl.

In het filmpje is te zien hoe Lange Frans zich halverwege zijn optreden in het publiek stort. Daar slaat hij een van de aanwezige jongeren omdat die een ijsblokje naar hem zou hebben gegooid. De rapper betreurt het incident, maar gaat wel aangifte doen tegen de jongen. Die zou ook aangifte tegen hem hebben gedaan. Lange Frans en Baas B scoorden anderhalf jaar geleden een hit met het nummer tegen zinloos geweld 'Zinloos'.

Volgens Geenstijl overlegt het bestuur van Stichting Bevrijdingspop op dit moment met het Nationaal Comité 4 en 5 mei over de situatie rondom Lange Frans. De rapper gaf maandagavond uitleg over het incident bij onder meer RTL Boulevard en Barend en van Dorp. Op basis van deze mediaoptredens en gesprekken met het management van de rappers, wordt besloten of Lange Frans en Baas B nog tijdens Bevrijdingspop mogen optreden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen