Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Felderhof begint tijdschrift over 'goede zaken'

Shownieuws

Rik Felderhof begint het tijdschrift 'Felderhof' over 'de goede zaken des levens'. Het blad verschijnt twee keer per jaar in een oplage van honderdduizend.

Televisiepresentator Rik Felderhof lanceert een nieuw tijdschrift over 'de goede zaken des levens'. Het blad krijgt de naam 'Felderhof' en verschijnt twee keer per jaar in een oplage van honderdduizend. Het eerste nummer ligt eind september in de winkels.

Rik Felderhof is hoofdredacteur van het nieuwe blad en bepaalt voor een groot deel de inhoud. Volgens de presentator wordt het 'een tijdschrift van niveau, met onder meer reizen naar het onbekende, diepgaande interviews, spirituele zoektochten, culinaire uitstapjes en romantische omzwervingen'.

'Felderhof' is een speciale uitgave van tijdschrift voor 50-plussers Zin. Het blad is gericht op mensen die houden van 'het goede leven', vertelt een woordvoerder van Sanoma Uitgevers. Gedacht wordt aan een doelgroep van 40-plus. Het blad is los verkrijgbaar en bij voldoende interesse wordt de frequentie van verschijnen opgevoerd van twee naar vier keer per jaar.

Rik Felderhof maakt meer dan dertig jaar programma's waarin hij bekende en onbekende mensen de kans geeft over zichzelf te vertellen. Hij maakte onder meer 'De stoel', 'Felderhof ontmoet ...' en 'Villa Felderhof'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen