Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Talpa brengt acht nieuwe radiozenders

Shownieuws

Talpa Radio presenteert volgende maand acht radiozenders op internet. Met de zenders wil Talpa liefhebbers van verschillende stromingen bedienen.

Talpa Radio presenteert eind volgende maand acht nieuwe radiozenders op internet. Met het digitale platform www.radiodigitaal.nl wil Talpa liefhebbers van verschillende stromingen bedienen. Het doel is zo snel mogelijk uit te breiden naar zestien zenders. Dat zegt directeur Jan-Willem Brüggenwirth maandag in De Telegraaf.

Talpa is eigenaar van Radio 538, Radio 10 Gold en Juize.FM. De nieuwe internetzenders krijgen thema's zoals 'love songs', 'nostalgie' en 'hits van nu'. Ook komt er Hits4kids, een radiozender voor kinderen tussen de 7 en 12 jaar, meldt het dagblad.

Luisteraars van de nieuwe zenders kunnen nummers rechtstreeks downloaden naar hun computer of mobiele telefoon. Op de zenders zullen ook commercials te horen zijn. "We willen ooit naar een model waarbij de luisteraars – tegen betaling – ook reclamevrij kunnen luisteren", vertelt Brüggenwirth in de krant.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen