Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ruim 1,5 miljoen mensen zien sterren dansen

Shownieuws

De eerste aflevering van het tweede seizoen 'Dancing with the stars' heeft zaterdag 1,6 miljoen kijkers getrokken, 300 duizend meer dan de eerste aflevering.

De eerste aflevering van het tweede seizoen 'Dancing with the stars' heeft zaterdag 1,6 miljoen kijkers getrokken, driehonderdduizend meer dan de eerste aflevering van de danswedstrijd in augustus. Dit seizoen strijden onder anderen zangeres Edsilia Rombley, de acteurs Lieke van Lexmond en Winston Post en oud-profvoetballer John de Wolf met hun danspartners om een finaleplaats.

'Opsporing verzocht'-presentator Frits Sissing en zijn danspartner Julie Freyer kregen zaterdag de meeste punten van de vakjury voor hun uitvoering van de cha-cha-cha. Freyer won de wedstrijd vorig seizoen met zanger Jim Bakkum. De laagste score was voor stylist Maik de Boer en zijn partner Charissa van Dipte. Zij dansten de Engelse wals.

Hoe de kijker de danskoppels heeft beoordeeld, is zondag te zien in een terugblik op de prestaties van zaterdagavond. De rest van de week kan nog worden gestemd. Volgende week wordt bekend welk koppel als eerste het veld moet ruimen. Vanaf dan valt wekelijks een danspaar af.

'Dancing with the stars' is elke zaterdag te zien op RTL 4. De vervolguitzending is steeds op zondag. De presentatie van beide shows is in handen van Ron Brandsteder en Sylvana Simons.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen