Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Brad Renfro na rechtszaak direct naar de cel

Shownieuws

Brad Renfro zit in de cel. De 23-jarige acteur heeft een aanklacht wegens rijden onder invloed niet aangevochten en moet tien dagen in de gevangenis zitten.

(Novum/AP) - Brad Renfro zit in de cel. De 23-jarige acteur heeft een aanklacht wegens rijden onder invloed niet aangevochten en is onmiddellijk overgebracht naar de gevangenis. Hij is veroordeeld tot tien dagen celstraf.

De voormalige kindster moet van de rechter verder een boete van 450 dollar (378 euro) betalen en achttien maanden lang een voorlichtingscursus over alcohol volgen. Ook krijgt hij een proeftijd van vijf jaar.

Renfro werd in november gearresteerd voor rijden onder invloed. Een maand daarna werd hij opgepakt toen hij drugs probeerde te kopen. Voor die overtreding is hij al veroordeeld. Na zijn bekentenis werd hij door de rechter verplicht een afkickprogramma te volgen. De acteur zou deze week worden opgenomen in een kliniek. Hij heeft een borgsom van ruim achtduizend euro betaald om tot die tijd op vrije voeten te zijn. Het is onbekend wanneer hij nu gaat afkicken.

Renfro werd op 12-jarige leeftijd bekend door zijn rol in 'The client'. Hij speelde later onder meer in 'Ghost world' en 'The jacket'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen