Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Namibië gunt Brad Pitt en Angelina Jolie privacy

Shownieuws

Buitenlandse paparazzi die in Namibië betrapt worden op het fotograferen van Angelina Jolie en Brad Pitt worden het land uitgezet. Dit meldt de regering.

(Novum/AP) - Buitenlandse paparazzi die in Namibië betrapt worden op het zonder toestemming fotograferen van Angelina Jolie en Brad Pitt worden het land uitgezet. Dit heeft de regering van het Afrikaanse land zondag naar buiten gebracht.

Volgens een woordvoerder moeten vertegenwoordigers van buitenlandse media een tijdelijke werkvergunning aanvragen. De regering heeft de afgelopen tijd slechts één aanvraag voor een dergelijke vergunning ontvangen. "Als er andere journalisten in ons land zijn, dan zijn zij er onder valse voorwendselen. Als ze gepakt worden, dan zetten we ze het land uit."

De hoogzwangere Jolie en haar geliefde hebben een hotel afgehuurd in Namibië. Volgens de geruchten wachten ze op de geboorte van hun eerste kind.

De 30-jarige actrice gaat regelmatig naar Afrika, zowel voor filmopnamen als voor haar werkzaamheden als ambassadeur van de Verenigde Naties. In 2002 was zij enkele weken in Namibië voor de opnamen van de film 'Beyond borders'. Ze adopteerde afgelopen jaar haar dochter Zahara uit Ethiopië.

Vorige maand ging het gerucht dat de 30-jarige Angelina in Parijs wilde bevallen. Haar op sterven liggende moeder Marcheline Bertrand is in Frankrijk geboren. Zij zou haar dochter hebben gevraagd haar kind in Frankrijk ter wereld te brengen om de 'cirkel des levens' rond te maken.

Jolie heeft naast dochter Zahara een geadopteerde zoon, Maddox uit Cambodja. De 42-jarige Pitt is inmiddels hun officiële adoptievader. Maddox en Zahara dragen de achternaam Jolie-Pitt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen