Kies je favoriete radiostation

Dossiers

All-Music wil geen boyband zijn

Shownieuws

De nieuwe popformatie All-Music, die bewerkte musicalnummers brengt, is geen boyband. "Onze focus ligt op het vocale. Daar ligt onze kracht."

De nieuwe popformatie All-Music is geen boyband. "Als je aan boybands denkt, dan denk je aan danspasjes en discotheken. Zo zijn wij niet", vertelt bandlid Edwin Jonker aan Novum Nieuws. "Onze focus ligt op het vocale", vertelt Jurgen Stein. "Daar ligt onze kracht."

All-Music brengt musicalnummers die opnieuw bewerkt zijn. 'We maken er eigenlijk popnummers van." De band bestaat uit vier jongens die allemaal hun sporen hebben verdiend in de musical- en popwereld. Edwin Jonker ('Rent', 'The lion king'), Oren Schrijver ('Mamma Mia!'), Jurgen Stein ('Rent', 'The sound of music') en Joël de Tombe (Idols) zijn benaderd door casting director Job Gosschalk. Hij kwam op het idee toen hij audities afnam voor een nieuwe musical.

De groep is op dit moment hard bezig met het opnemen van een cd, die op een mei uitkomt, en de promotie daarvan. De eerste single, 'Seasons of love' uit de musical 'Rent', verscheen vorige week. De intensieve samenwerking van de afgelopen maanden zorgt niet voor problemen bij de jongens. "We hebben met elkaar afgesproken om vanaf het begin heel eerlijk tegen elkaar te zijn. Dat is niet altijd even leuk, maar dan krijg je ook geen haat en nijd."

De jongens hebben plannen om hierna nog een cd op te nemen. Of die weer allemaal musicalliedjes bevat, weten ze nog niet. "Maar we gaan ons best doen om Nederland te veroveren met onze muziek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen