Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Malcolm in the middle' wordt coureur

Shownieuws

Frankie Muniz stopt tijdelijk met zijn acteercarrière om professioneel te gaan racen. Muniz speelde de rol van Malcolm in de serie 'Malcolm in the middle'.

(Novum/AP) - Acteur Frankie Muniz stopt tijdelijk met zijn acteercarrière om professioneel te gaan racen. De afgelopen zeven jaar speelde Muniz de rol van Malcolm in de serie 'Malcolm in the middle'. Vorige maand was in Amerika de laatste aflevering te zien.

De nu 20-jarige Muniz maakte kennis met het racecircuit toen hij in 2004 werd gevraagd om mee te doen aan de 'sterren-race' bij de Grand Prix van Long Beach in de Verenigde Staten. Het komende seizoen komt de acteur uit in de Formule BMW voor Jensen Motorsport.

"Ik ga me nu fulltime op het racen richten", vertelt hij. "Je kunt racen en acteren niet combineren, want dan zit je niet genoeg in de auto. Ik vind racen geweldig en het is wat ik op dit moment wil doen."

Het voormalige kindsterretje ziet het begin van zijn racecarrière niet als het einde van zijn acteerloopbaan. "Ik ga nu proberen hoe dit bevalt en ik ga vooral genieten. Ik denk dat het goed is om een tijdje iets anders te gaan doen en weer te beginnen met acteren als ik 23, 24 ben. Ik kan dan een nieuw begin maken als volwassen acteur."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen