Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rebecca Loos populair door grotere borsten

Shownieuws

Rebecca Loos krijgt meer waardering sinds haar borstvergroting. Haar cup D levert echter ook problemen op. Dan kijken mannen niet naar haar gezicht.

Rebecca Loos krijgt meer waardering sinds zij haar borsten heeft laten vergroten. Haar cup D levert echter ook problemen op. "Soms wordt het irritant wanneer ik met een kerel praat en ik hem betrap terwijl hij naar mijn borsten kijkt in plaats van mijn gezicht", vertelt de 27-jarige diplomatendochter in de Britse krant The Sun. "Altijd is er dat ongemakkelijke moment wanneer je hen betrapt en zij roodaangelopen wegkijken."

Over het algemeen vindt de in Groot-Brittannië wonende Nederlandse de aandacht alleen maar leuk. Toen haar nieuwe borsten klaar waren, wilden al haar vrienden ze voelen. "Ik kan niet ontkennen dat ik dat leuk vond."

De ex-minnares van voetballer David Beckham vindt het evenmin erg dat ze haar borsten nodig heeft om aandacht te genereren. "In ieder geval geven mensen mij aandacht. Ik denk dat het voor veel vrouwen gaat om vertrouwen en een deel komt voort uit mensen die naar je kijken", zegt Loos. Vorig jaar poseerde ze in Playboy.

De biseksuele schoonheid is binnenkort te bewonderen in 'Temptation island', het Veronica-programma dat relaties op de proef stelt. In de nieuwe editie van de datingshow speelt ze de rol van een verleidster.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen