Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Samuel L. Jackson in pinguïnparodie

Shownieuws

Samuel L. Jackson is de verteller in 'Farce of the penguins'. Deze parodie op de documentaire 'March of the penguins' komt in de zomer uit.

Samuel L. Jackson is de verteller in 'Farce of the penguins'. Deze parodie op de documentaire 'March of the penguins' komt in de zomer uit. Ook Whoopi Goldberg en James Belushi werken mee aan de film, meldt BBC News zondag.

In de originele Franse versie was Morgan Freeman de verteller. De documentaire over pinguïns op Antarctica won dit jaar een Oscar. Bob Saget is verantwoordelijk voor het script en de regie. Hij was in de jaren tachtig te zien in de serie 'Full house' en presenteerde daarna 'America's funniest home video's'.

'Farce of the penguins' is gemaakt door de onafhankelijke Amerikaanse studio ThinkFilm. Het productiebedrijf omschrijft de film als 'het verhaal van één pinguïn op zoek naar de liefde, die samen met zijn wellustige vrienden op weg is naar een hedonistisch paringsritueel'. Voor de film worden authentieke en namaakbeelden van pinguïns gebruikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen