Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Desperate housewives' wordt computerspel

Shownieuws

'Desperate housewives' wordt een computerspel. Het spel wordt deze herfst uitgebracht. In het spel nemen spelers de rol in van een nieuwe huisvrouw in de buurt.

De tv-serie 'Desperate housewives' wordt vertaald naar een computerspel. Dat heeft spelfabrikant Buena Vista Games bekendgemaakt. Het spel wordt deze herfst uitgebracht.

In het spel nemen spelers de rol in van een nieuwe huisvrouw in de buurt. Ze kunnen nieuwe schandalen ontrafelen of ze juist creëren. "Je kunt zo aardig of zo gemeen zijn als je zelf wilt", legt producente Mary Shuyler uit aan het internationale persbureau Reuters.

Actrice Brenda Strong, die in de serie haar stem leent aan de overleden vertelster Mary Alice Young, doet dat ook in het spel. Buena Vista Games is met andere leden van de cast in bespreking over deelname.

Producenten van videospelletjes zijn op zoek naar mogelijkheden om hun markt uit te breiden naar een breder publiek. Producente Schuyler zegt te hopen dat het spel een hit wordt bij vrouwelijke fans van de show. "We hopen gamers van ze te maken."

'Desperate housewives' is een Amerikaanse dramaserie over vriendinnen die in een, op het oog, keurige buitenwijk wonen. Achter elke deur zijn echter geheimen, affaires en ruzies. De serie loopt sinds 2004 en is nu bezig aan het tweede seizoen. In Nederland wordt 'Desperate housewives' uitgezonden door Net5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen