Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zoon voor 'Boy Wonder' Chris O'Donnell

Shownieuws

Acteur Chris O'Donnell heeft er een zoon bij. Zijn vrouw Caroline Fentress is vrijdag in Los Angeles bevallen, meldt het Amerikaanse tijdschrift Us.

(Novum/AP) - Acteur Chris O'Donnell heeft er een zoon bij. Zijn vrouw Caroline Fentress is vrijdag in Los Angeles bevallen, meldt het Amerikaanse tijdschrift Us. Het stel zou het nog niet eens zijn over een naam voor het jongetje. O'Donnell en Fentress zijn in 1997 getrouwd. Ze hadden al drie kinderen, twee jongens en een meisje.

De 35-jarige O'Donnell werd bekend als Robin (Boy Wonder) in de film 'Batman Forever' uit 1995. Hij speelt ook een gastrol in de televisieserie 'Grey's anatomy', die in Nederland op Net 5 wordt uitgezonden.

Ook zanger en danser Drew Lachey en zijn vrouw Lea vieren een gezinsuitbreiding. Het koppel kreeg donderdag een dochtertje. De 29-jarige Lachey was een van de leden van de popband 98 Degrees. Hij nam de plek over van zijn broer Nick Lachey, toen hij aan een solocarrière begon. Nick en zijn vrouw Jessica Simpson gaan uit elkaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen