Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hasselhoff moet uit buurt van ex blijven

Shownieuws

David Hasselhoff moet honderd meter uit de buurt van zijn ex-vrouw Pamela Bach blijven. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles bepaald.

(Novum/AP) - David Hasselhoff moet honderd meter uit de buurt van zijn ex-vrouw Pamela Bach blijven. Dat heeft een rechtbank in Los Angeles bepaald.

Het verbod geldt niet op momenten dat het voormalige echtpaar moet hebben wegens de bezoekregeling die is getroffen voor hun kinderen. Het stel heeft twee tienerdochters. Bach heeft de voogdij over een van de meisjes, Hasselhoff over het andere.

In haar verzoek om het straatverbod beweerde de 42-jarige actrice dat Hasselhoff haar heeft mishandeld. De 53-jarige acteur ontkent de beschuldigingen, maar heeft besloten geen protest aan te tekenen tegen het straatverbod.

Op 4 april wordt tijdens een hoorzitting besloten of het straatverbod wordt omgezet in een driejarige termijn.

Hasselhoff en Bach hebben in januari de eerste papieren voor de scheiding ingediend. Het stel was zestien jaar getrouwd.

Hasselhoff, die 'onverzoenlijke verschillen' als reden voor de scheiding noemde, speelde van 1989 tot 2000 de rol van strandwacht Mitch Buchannon in de televisieserie 'Baywatch'. Ook is hij bekend als Michael Knight uit de jaren '80-serie 'Knight rider'. Pamela Bach was onder meer te zien in de Amerikaanse soap 'The young and the restless' en eveneens in verschillende afleveringen van 'Baywatch' en 'Knight rider'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen