Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frédérique Huydts is een driftkikker

Shownieuws

Frédérique Huydts heeft een kort lontje. "Ik zit vol temperament", vertelt Huydts. "Dan explodeer ik. Er komt een driftbui, die moet eruit."

Frédérique Huydts heeft een kort lontje. Dat vertelt de 38-jarige televisiepresentatrice deze week in een interview met de tv-gids Televizier. "Ik zit vol temperament", vertelt Huydts. "Dan explodeer ik. Er komt een driftbui, die moet eruit. Dan moet ik even iets kapotmaken, iets van mezelf."

Frédérique kampte daar als kind al mee. "Als ik mijn haar deed en dat lukte niet, dan trok ik er keihard aan." Huydts vindt dat ze eigenlijk op kickboksen moet. "Dan kan ik alles er lekker uitgooien."

Sinds kort doet ze aan yoga en dat zou fantastisch tegen stress zijn. "Door de juiste ademhaling haal je blokkades weg", verklaart Huydts. Ze heeft de oefeningen voor het eerst gedaan tijdens de opnamen van het reisprogramma 'Dreamtravel', op het strand van Miami. "Als de dag begint, blijf ik nog even in bed liggen om vijf tot tien minuten te mediteren. Klinkt veel zweveriger dan het is, hoor."

Huydts werd bekend als Annette in de soapserie 'Goede tijden, slechte tijden'. Ook was ze naast Angela Schijf te zien in de televisieserie 'Meiden van De Wit'. Het reisprogramma 'Dreamtravel' wordt uitgezonden op Net5.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen