Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bobby Brown opgepakt bij wedstrijd dochter

Shownieuws

Bobby Brown is bij een wedstrijd van zijn dochter opgepakt voor een overtreding die hij veertien jaar geleden heeft begaan. Hij kwam na een uur weer vrij.

(Novum/AP) - Zanger Bobby Brown is bij een wedstrijd van zijn dochter opgepakt voor een overtreding die hij veertien jaar geleden heeft begaan. Hij was aanwezig bij een wedstrijd voor cheerleaders in Webster, Massachusetts. Een toevallig aanwezige politieagent controleerde of er nog overtredingen van de zanger openstonden. Uit die controle bleek dat Brown nog werd gezocht omdat hij zonder rijbewijs een motor had bestuurd.

Brown werkte volgens de politie mee. Hij mocht na de wedstrijd met zijn lijfwacht naar het politiebureau rijden. Hij is een uur vastgehouden en met een boete van veertig dollar (33 euro) weggestuurd. "Hij wilde dit oplossen", zegt een woordvoerder van de politie. "Hij wist vast niet eens dat deze boete nog openstond."

Brown woont met zijn vrouw Whitney Houston in Alpharetta, Georgia. Hij heeft met zijn ex-vriendin Kim Ward uit Stoughton, Massachusetts twee kinderen. Hij werd in juni 2004 veroordeeld tot negentig dagen celstraf omdat hij drie maanden geen alimentatie had betaald. Brown werd bekend als een van de leden van New Edition. In 1988 behaalde hij succes met het soloalbum 'Don't be cruel'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen