Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangerschap van Ginger Spice is ongelukje

Shownieuws

Geri Halliwells zwangerschap was niet gepland, maar het kind zal geen liefde tekort komen. Dat zegt de voormalige Spice Girl in het Britse blad Hello!

Geri Halliwells zwangerschap was niet gepland, maar het kind zal geen liefde tekort komen. Dat zegt de voormalige Spice Girl deze week in het Britse blad Hello! "De vraag of dit kind ongewild zou zijn, kwam nooit aan de orde", zegt de vroegere Ginger Spice. "Meteen voelde ik vreugde en dankbaarheid." De relatie met haar vriend behoort tot het verleden. Gerri voedt haar kind alleen op. Toen zij het nieuws van de zwangerschap kreeg, was haar eerste reactie: "God zij dank!"

Ook vertelt de 33-jarige Britse over de eetstoornissen waar ze jarenlang last van had. Omdat zij dacht dat zij daardoor minder vruchtbaar was, heeft zij adoptie overwogen.

De Spice Girls braken in 1996 door met de internationale nummer 1-hit 'Wannabe'. Ook alle vijf singles die daarop volgden, haalden de eerste plaats in de Britse hitlijsten. Halliwell verliet de groep in 1998. Victoria, Mel B., Mel C. en Emma hebben nog tot 2000 opgetreden als de Spice Girls. De groep is nooit officieel uit elkaar gegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen