Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dries Roelvink en Vader Abraham gaan uit elkaar

Shownieuws

Er is een einde gekomen aan de samenwerking van volkszanger Dries Roelvink en Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. Kartner was producent van Dries.

Er is een einde gekomen aan de samenwerking tussen de Amsterdamse volkszanger Dries Roelvink en Pierre Kartner, beter bekend als Vader Abraham. Dat meldt de website van Roelvink. Kartner was als producent verbonden aan Dries. Door een verschil van mening over de koers van Roelvinks carrière, de liedkeuze en het genre is de samenwerking beëindigd.

Het was de bedoeling dat er eind vorig jaar een nieuw album van Dries zou uitkomen, maar dat werd steeds uitgesteld omdat Kartner het druk had met werkzaamheden in België en Duitsland. Toen de verschillen van inzicht op artistiek gebied steeds vaker naar boven kwamen drijven, vonden beide partijen het verstandig uit 'als goede vrienden' uit elkaar te gaan.

Op de website schrijft het management van Roelvink de gang van zaken te betreuren, maar ervan overtuigd te zijn dat een breuk de beste oplossing is voor de ontwikkeling van de zanger. Omdat het management de breuk al had zien aankomen, is het reeds in gesprek met andere producenten en platenmaatschappijen.

Dries is bekend van nummers als 'Maria Magdalena' en 'Door jou ga ik leven'. Ook had hij een eigen realityshow op de Amsterdamse zender AT5 en later op SBS6.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen