Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Idols'-Floortje ontspant alleen nog op de wc

Shownieuws

'Idols'-finaliste Floortje kan alleen nog ontspannen op de wc. "Dat is het enige moment dat je even voor jezelf hebt, voor de rest word je echt geleefd."

'Idols'-finaliste Floortje kan alleen nog ontspannen op de wc. "Dat is het enige moment dat je even voor jezelf hebt, voor de rest word je echt geleefd", zegt de zangeres tegen Novum Nieuws. Zaterdag staat Floortje in de finale van 'Idols', waarin ze het opneemt tegen Rafaëlla. Deze week spreken de twee veel met de pers.

Floortje geniet ondanks alle hectiek wel van de aandacht. "Het bevalt me allemaal heel goed. Ik voel me als een vis in het water. Het is te gek om mee te maken." Ook concurrente Rafaëlla geniet volop. "Ik vind het geweldig. Ik had niet verwacht dat het zo speciaal zou zijn."

De twee meiden hebben ook mindere momenten gekend op hun weg naar de finale. Voor Floortje was het dieptepunt toen ze een verhoging van een toon miste in een van haar optredens. "Ik wist niet meer waar ik in moest zetten en ging helemaal de mist in." Rafaëlla vond het heel erg om voor de eerste keer negatief commentaar te krijgen. "Dan zak je wel even door de grond."

Over het algemeen zijn de kandidaten vol lof over elkaar. Floortje kan over Rafaëlla alleen bedenken dat mensen misschien moeilijk hoogte van haar kunnen krijgen. In de eerste afleveringen van 'Idols' zei Rafaëlla namelijk dat ze verliefd was op juryvoorzitter Henkjan Smits. Later bleek dit een grap.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen