Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Acteur Bruce Willis wil best meer kinderen

Shownieuws

Acteur Bruce Willis heeft er al drie en is al 50, maar hij wil best meer kinderen. Hij vertelt nog nooit zo in vorm te zijn geweest als op deze leeftijd.

(Novum/AP) - Hij heeft er al drie en hij is al 50, maar acteur Bruce Willis zou best meer kinderen willen. Dat betekent overigens niet dat hij ook weer wil trouwen. "Ik heb dat al gedaan en denk dat er andere manieren zijn om samen door het leven te gaan. Als het echt van me wordt geëist, doe ik het wel. Maar ik vind het geen voorwaarde om een gezin te stichten."

Willis vertelt hoe 'geweldig' het is om te zien hoeveel invloed je als vader om je kinderen uitoefent. "De dingen die ik ze heb geleerd, komen er nu uit. Dat is echt ongelooflijk." Willis heeft uit zijn huwelijk met actrice Demi Moore dochters Rumer (17), Scout (14) en Tallulah (12). Moore is inmiddels getrouwd met de veel jongere 'Punk'd'-presentator Ashton Kutcher, maar Bruce zegt dat ze nog steeds erg goede vrienden zijn.

Met zijn leeftijd heeft de acteur geen enkel probleem. "Als kind dacht ik dat mijn leven over zou zijn als ik eenmaal 50 was, maar ik ben nog nooit zo in vorm geweest als nu. Van binnen voel ik me een jaartje of 25." Ook zegt hij op deze leeftijd eindelijk meer gelaagde rollen te kunnen spelen. In zijn nieuwe film '16 Blocks' speelt hij naar eigen zeggen zo'n rol.

'16 Blocks' gaat binnenkort in Amerika in première. In de film speelt Willis een agent die een getuige in een omstreden zaak vanaf het politiebureau naar een plek zestien straten verderop moet begeleiden. In juni gaat '16 Blocks' draaien in de Nederlandse bioscopen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen