Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan krijgt excuses van tijdschrift

Shownieuws

Lindsay Lohan eist en krijgt verontschuldigingen van het Amerikaanse W Magazine. Het blad schreef onterecht dat haar gezin vader Lohan in de gevangenis bezoekt.

Lindsay Lohan eist en krijgt verontschuldigingen van het Amerikaanse W Magazine. Het blad schreef dat de moeder en zussen van het tieneridool vader Lohan in de gevangenis bezoeken. Dat ontkent de 19-jarige actrice en zangeres.

Het artikel stelt de ernst van de problemen die Lindsay en haar familie met hem hebben veel te onschuldig voor, zegt Lindsay tegen de website TMZ. Verschillende malen heeft pa Lohan een straatverbod gekregen, omdat hij zijn gezin zou lastigvallen.

In mei is Lohan veroordeeld tot maximaal vier jaar cel. Hij bekende schuld aan verschillende incidenten, waaronder rijden onder invloed en mishandeling. Hij legde in een verklaring 'recht uit mijn hart' de oorzaak van zijn problemen neer bij zijn echtgenote en haar familie. Volgens Lohan mocht hij van haar zijn vier kinderen maandenlang niet zien. De familie van Lindsay liet indertijd weten opgelucht te zijn minstens een jaar niet in constante angst te hoeven leven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen