Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paula Abdul gezien met nieuwe man

Shownieuws

Paula Abdul lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden. De zangeres kwam hand in hand met de Zuid-Afrikaanse acteur Tony Schiena naar de opening van een winkel.

Paula Abdul lijkt een nieuwe liefde te hebben gevonden. De 43-jarige Amerikaanse zangeres kwam vorige week hand in hand met de Zuid-Afrikaanse acteur Tony Schiena naar de opening van een winkel. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift People.

De volgende dag werd Schiena gezien in het publiek van 'American Idol', waarin Abdul jurylid is. Hij zou tegen een vriend hebben gezegd dat hij Abdul erg mooi vindt. Schiena en de zangeres zwaaiden en knipoogden de hele avond naar elkaar. In de pauze snelde Abdul naar de acteur om een praatje te maken.

Volgens de woordvoerder van de zangeres is het stel gewoon bevriend. Een woordvoerder van Schiena voegde daaraan toe dat het voor Zuid-Afrikanen heel gewoon is om hecht te zijn met een vriendin.

Enkele weken geleden was de zangeres nog te gast in het Amerikaanse praatprogramma 'Dr. Phil'. Ze vertelde dat ze de ware liefde maar niet kon vinden. Dr. Phil beloofde de zangeres daarop tien blind dates voor haar te regelen. Daarna ontmoette de zangeres Schiena. Over de blind dates van Dr. Phil zegt Abdul in het tijdschrift: "Laten we het daar maar niet over hebben."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen