Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ludacris in aflevering 'Law & order'

Shownieuws

Rapper en acteur Ludacris speelt in een aflevering van de serie 'Law & order: special victims unit'. Hij speelde in 'Crash', die de Oscar voor beste film won.

(Novum/AP) - Rapper en acteur Ludacris speelt in een aflevering van de Amerikaanse televisieserie 'Law & order: special victims unit'. Hij speelde eerder in 'Crash', die dit jaar de Oscar voor beste film in de wacht sleepte. Ook was hij te zien in 'Hustle and flow'.

In de serie speelt de 28-jarige Ludacris, wiens echte naam Chris Bridges is, de neef van rapper en 'Law & order'-acteur Ice-T. "Ik werd benaderd voor de rol. Nadat ik het script had gelezen wist ik dat dit een kans is die ik niet kan laten liggen", zegt Ludacris in een verklaring. "Het karakter dat ik speel heeft heel veel diepgang en de verhaallijn is heel complex. Dit moest ik gewoon doen."

In de aflevering staat rechercheur Fin (Ice-T) voor een dilemma als zijn zoon wordt verdacht van een dubbele moord. Als hij de zaak verder onderzoekt komt een familiegeheim boven water, waarbij het personage van Ludacris is betrokken.

De aflevering wordt dinsdag uitgezonden in de Verenigde Staten. In Nederland is de serie te zien op Net5. De zender kon vrijdag niet zeggen wanneer de aflevering met Ludacris hier wordt uitgezonden.

Als rapper is Ludacris vooral bekend van de nummers 'Southern hospitality', 'Phat rabbit', 'Saturday' en 'Move bitch'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen