Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jon Bon Jovi hoeft zich niet meer te bewijzen

Shownieuws

Jon Bon Jovi hoeft zich hij zich niet meer te bewijzen. De zanger vindt dat hij alles al bereikt heeft. "Ik heb alles in de wereld al wel een keer gezien".

(Novum/AP) - Jon Bon Jovi heeft alles al bereikt. De zanger van Bon Jovi vindt dat hij zich niet meer hoeft te bewijzen. "Ik hoef niets meer na te jagen. Ik maak al 22 jaar platen, en ik heb alles in de wereld al wel een keer gezien" zegt de 44-jarige zanger.

Voor de tien maanden durende wereldtournee 'Have a nice day' is Bon Jovi op dit moment in Japan. Volgende maand komt de rockband naar Europa. Er is één optreden in Nederland gepland: op 25 mei in Nijmegen.

De tournee verloopt niet zonder problemen. Vorige maand brak gitarist Richie Sambora zijn arm bij een val. Hij zal hierdoor de komende tijd zijn gitaar zittend bespelen. De geplande optredens in het nieuwe Wembley-stadion in Londen van deze zomer zijn verplaatst naar een andere locatie. Door vertragingen is het stadion pas volgend jaar klaar.

Hoe lang hij en de groep nog doorgaan, weet Jon Bon Jovi niet. Hij vindt dat zijn band nog steeds aan de top staat. "Deze tournee is geen reünie. Het is de voortzetting van een lange en grootse carrière". Bon Jovi is in 1983 opgericht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen