Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Scheiding Eminem door verslavingsproblemen'

Shownieuws

Eminems vermeende verslaving aan slaapmiddelen is de reden dat Kimberly Scott van hem scheidt. Dat zei de 31-jarige vrouw op de Amerikaanse radio.

(Novum/AP) - De vermeende verslaving aan slaapmiddelen van Eminem is de reden dat Kimberly Scott van hem scheidt. Dat zei de 31-jarige vrouw van de rapper op de Amerikaanse radio. In de zomer van vorig jaar werd de Amerikaanse rapper in een ziekenhuis opgenomen vanwege zijn verslaving aan slaapmiddelen. Kim had een relatietherapeut willen inschakelen, maar in plaats daarvan kreeg zij een advocaat aan de deur met de scheidingspapieren.

Marshall Bruce Mathers III, zoals de 33-jarige rapper heet, wil niet te diep ingaan op de bewering van zijn vrouw. Eminem wil geen privé-informatie naar buiten brengen. Wel ontkent hij dat hij na zijn ontslag uit het ziekenhuis problemen heeft gehad met zijn vrouw.

Woensdag vroeg Eminem de scheidingspapieren aan. Ook eerder scheidde hij van zijn jeugdliefde Kim, maar in januari hertrouwden ze. De twee kennen elkaar van de middelbare school en groeiden allebei op in een arme buitenwijk van Detroit. Hun eerste huwelijk liep in 2001 na ruim twee jaar op de klippen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen