Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De Simpsons in levende lijve

Shownieuws

'The Simpsons' zijn zondag in levende lijve te zien in de VS. De tekenfilmfiguren worden gespeeld door acteurs die op hen lijken in de openingsbeelden.

(Novum/AP) - 'The Simpsons' zijn zondag in levende lijve te zien in de Verenigde Staten. De tekenfilmfiguren worden gespeeld door acteurs die op hen lijken. Dit meldde televisiezender Fox donderdag. "Het is verbazingwekkend dat er mensen zijn die erom bekend willen staan dat ze lijken op de Simpsons," zegt Al Jean, de producent van de serie.

De standaard-openingsbeelden van de serie zijn nu te zien met Bart, Homer, Marge, Lisa en Maggie van vlees en bloed. Bart is bijvoorbeeld te zien terwijl hij op een krijtbord schrijft en Maggie en Marge zijn te zien in de supermarkt. Een team van de Britse omroep Sky One heeft de beelden gemaakt.

Deze week werd bekend dat de serie nog zeker twee seizoenen te zien is op de Amerikaanse tv. Het gaat om het achttiende en negentiende seizoen. Het programma is nu al de langstlopende serie in de Amerikaanse televisiegeschiedenis. In Nederland zendt Veronica wekelijks herhalingen uit van eerdere seizoenen. De zender weet nog niet wanneer de nieuwe afleveringen worden vertoond.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen