Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Amerikaans filmdebuut Touriya Haoud

Shownieuws

Het Amerikaanse filmdebuut van Touriya Haoud vindt in mei plaats op het Tribeca Filmfestival in New York. Haar film 'Five fingers' gaat daar in première.

Het Amerikaanse filmdebuut van Touriya Haoud vindt in mei plaats op het Tribeca Filmfestival in New York. Dit meldt Algemeen Dagblad vrijdag. De film 'Five fingers' waarin het 28-jarige model en actrice speelt, gaat daar in première. Touriya is in de thriller te zien naast bekende Amerikaanse acteurs als Ryan Philippe ('Crash') en Laurence Fishburne ('The Matrix').

In de film wordt een Nederlandse hulpverlener (Philippe) in Marokko ontvoerd door een terrorist (Fishburne). Touriya speelt de vriendin van de hulpverlener. De Nederlandse actrice Isa Hoes en haar zoontje Merlijn heb een heel klein rolletje in de film als buspassagiers.

Haoud, die in Nederland bekend werd door haar rol in 'Shouf shouf habibi', woont tegenwoordig in Los Angeles. In juni trouwt zij met Hollywood-acteur Greg Vaughan. Hij is bekend van series als 'Charmed' en 'Beverly Hills 90210'. Op dit moment is Touriya bezig met de opnamen van een andere Amerikaanse productie, 'Prisoners of the sun'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen