Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Platina dvd voor de Lama's

Shownieuws

De eerste dvd van het satirische programma 'De Lama's' heeft de platina status bereikt. Van 'Het beste van de Lama's - deel 1' zijn 80.000 exemplaren verkocht.

De eerste dvd van het satirische programma 'De Lama's' heeft de platina status bereikt. Van 'Het beste van de Lama's - deel 1' zijn tachtigduizend exemplaren verkocht.

De platina dvd wordt vrijdag door Arjan Ederveen uitgereikt in de Tros tv-show. Presentator Patrick Lodiers en Lama's Tijl Beckand, Ruben Nicolaï en Arie Koomen nemen de prijs in ontvangst.

Patrick Lodiers is blij met platina, zegt hij in een verklaring. "80.000 exemplaren. Dat is een enorme stapel. Toen ik het hoorde dacht ik dat het een geïmproviseerde grap was maar het blijkt echt: onwaarschijnlijk!"

Het programma, dat is gebaseerd op de Engelse serie 'Whose line is it anyway', wordt sinds de zomer van 2004 uitgezonden door BNN. In beide programma's gaat het om het improvisatietalent van de panelleden en de inbreng van het publiek. In februari was de voorlopig laatste aflevering van 'De Lama's' te zien.

'De Lama's' is genomineerd voor de Gouden Roos van Luzern in de categorie comedy. Deze prijs wordt 29 april uitgereikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen