Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Yorin FM-dj Rob Stenders wil niet naar Caz!

Shownieuws

Yorin FM-dj Rob Stenders wil niet werken voor de nieuwe radiozender Caz! De reden daarvan is niet bekend. Caz! is de opvolger van Yorin FM en start deze maand.

Yorin FM-dj Rob Stenders wil niet werken voor de nieuwe radiozender Caz! De reden daarvan is niet bekend. Dat heeft SBS, de eigenaar van het nieuwe radiostation, vrijdag bevestigd. Stenders zelf is niet bereikbaar voor commentaar.

De 40-jarige dj zei vorige maand in een interview met de Volkskrant dat hij graag naar de Vara zou willen als hij er met SBS niet zou uitkomen.

Caz! is de opvolger van Yorin FM en start in de tweede helft van april. Vrijdag maakte SBS bekend welke dj's op de nieuwe zender te horen zijn. Het gaat om Timur Perlin en Marisa Heutink, die eerder op Yorin FM te horen waren.

Ook 3FM-dj Marc de Hond is op Caz! te beluisteren. Hij gaat een dagelijks avondprogramma op de zender presenteren. De Hond ziet zijn nieuwe baan als een uitdaging. "Op deze kans heb ik altijd gewacht. Ik ben van plan de grenzen van het medium opnieuw te verkennen".

Behalve Stenders zijn nog twee bekende dj's van Yorin FM, Robert Jensen en Henk Westbroek, niet op Caz! te horen. Westbroek heeft geen nieuw contract aangeboden gekregen. Robert Jensen gaat zich meer met zijn televisiecarrière bezighouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen