Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney organiseert feest in Las Vegas

Shownieuws

Britney Spears heeft haar man Kevin Federline verrast met een verjaardagsfeestje in zijn favoriete stad Las Vegas. Dit meldt People. Federline werd dinsdag 28.

Britney Spears heeft haar man Kevin Federline verrast met een verjaardagsfeestje in zijn favoriete stad Las Vegas. Dit meldt het Amerikaanse tijdschrift People. Federline werd dinsdag 28.

Het stel, dat in Malibu in Californië woont, arriveerde 's avonds in een restaurant in Las Vegas. Spears en Federline kwamen via de achterdeur binnen en sloten zich bij de rest van de gasten aan, die zaten te wachten in een privé-eetkamer. De 24-jarige Spears droeg een zwart halterjurkje met een laag uitgesneden rug.

Het eten werd geserveerd door twee dwergen. Ook de drank vloeide rijkelijk. Later verplaatste het gezelschap zich naar een nachtclub in de stad. Volgens een ooggetuige weken Britney en haar man niet van elkaars zijde. "Ze dansten samen, Britney op blote voeten. Ze deed al haar beroemde danspasjes. Later lagen ze zoenend op het bed in de club. Het zag eruit alsof ze een fantastische tijd hadden."

Ondertussen worden de geruchten over Britneys tweede zangerschap steeds sterker. Britney is anderhalf jaar geleden getrouwd met Kevin Federline. De zangeres heeft er geen geheim van gemaakt dat ze bereid is om haar carrière op te geven voor een grote familie. In september kreeg het stel al een zoon, Sean Preston.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen