Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Lindsay Lohan wil Wonder Woman spelen

Shownieuws

Lindsay Lohan wil dolgraag de rol van Wonder Woman spelen. De 19-jarige actrice richt zich op het spelen van karakters die niet op eerdere rollen lijken.

Lindsay Lohan wil dolgraag de rol van Wonder Woman spelen in de verfilming van het gelijknamige stripboek. Dat meldt de Britse krant The Sun donderdag. De 19-jarige Amerikaanse actrice richt zich momenteel op het spelen van karakters die niet op eerdere rollen lijken.

De actrice wil haar talent zo veel mogelijk ontwikkelen. Het spelen van een actiester lijkt haar dan ook geweldig, zegt ze in de krant. "Door verschillende rollen aan te pakken, kan ik laten zien wat ik kan en dat ik flexibel ben. Vooral omdat de meeste dingen die ik heb gedaan niet zo zwaar zijn en op jongere meisjes zijn gericht."

Lohan probeert al langer meer volwassen rollen te krijgen. In juni is ze te zien tegenover Meryl Streep in 'A prairie home companion'. Ook speelt ze in 'Chapter 27', over de dood van John Lennon. In deze film staat ze tegenover acteur Jared Leto.

Lohan is recentelijk veel in het nieuws geweest door astmaproblemen en drastisch gewichtsverlies. Twee weken geleden zei haar moeder dat Lindsay nooit boulimia heeft gehad, maar dat ze gewoon slecht at.

Lohan werd bekend door haar rollen in 'Mean girls' en 'Herbie: fully loaded'. Als zangeres maakte ze twee albums, 'Speak' en 'A little more personal (raw)'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen