Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dochter Madonna benieuwd naar kus voor Britney

Shownieuws

Madonna krijgt opvallende vragen van haar dochter. "Ze vroeg me of ik weet dat iedereen zegt dat ik lesbisch ben", zegt Madonna, die ooit Britney Spears kuste.

(Novum/AP) - Popdiva Madonna heeft van haar dochter vragen gekregen over haar veronderstelde homoseksualiteit. "Ze vroeg me of ik weet dat iedereen zegt dat ik lesbisch ben", zegt de popster. "Ik vroeg haar waarom iedereen dat zegt, waarop ze antwoordde: omdat je met Britney Spears hebt gezoend." Dit zegt de 47-jarige popster in een interview met het homotijdschrift Out.

Madonna en Britney gaven elkaar een tongzoen op het podium toen ze optraden bij de MTV Music Awards in 2003. "Ik zei tegen haar dat het niets betekende, behalve dat ik Britney Spears een zoen gaf. Ik zei: ik ben de moeder-popster en zij is de baby-popster. Met die kus gaf ik mijn energie door aan haar."

Madonna zegt dat haar dochter is geobsedeerd door de vraag wie homo is en wie niet. De 9-jarige Lourdes vraagt regelmatig aan haar moeder of ze de homoseksuele mannen wil aanwijzen als ze de deur uit gaan.

Lourdes is de dochter van Madonna en ex-partner Carlos Leon. Met haar huidige man Guy Ritchie heeft ze een zoon, de 5-jarige Rocco.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen