Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Viviënne van den Assem in nieuwe kinderfilm

Shownieuws

Viviënne van den Assem speelt de hoofdrol in de kinderfilm 'Piet Piraat en het vliegende schip'. De actrice en presentatrice speelt de rol van Marylin.

Viviënne van den Assem speelt de hoofdrol in de Nederlandse kinderfilm 'Piet Piraat en het vliegende schip'. De actrice en presentatrice speelt de rol van Marylin, het hoofd van alle piraten.

Het verhaal gaat over Piet Piraat, die met een schip en enkele vrienden naar de regenboog vliegt. Volgens filmmaatschappij Independent Films Nederland was Van den Assem precies de juiste persoon. Gezocht werd naar een actrice met een verleidelijke, maar ook avontuurlijke uitstraling. De film wordt geproduceerd door Studio 100 en is vanaf 11 oktober te zien in de bioscoop.

De 22-jarige Van den Assem is vooral bekend van haar rol in de televisieserie 'Zoop'. Jonge kinderen kennen haar ook als presentatrice van het programma 'AtNick'. Momenteel is Van den Assem bezig met de opnamen voor de speelfilm 'Zoop in India'. Die draait vanaf 28 juni in de bioscoop.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen