Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sharon Osbourne beroemde moeder van het jaar

Shownieuws

Sharon Osbourne is door het Britse publiek uitgeroepen tot beste beroemde moeder van het jaar. Ze werd verkozen boven onder anderen Kate Moss en model Jordan.

Sharon Osbourne is door het Britse publiek uitgeroepen tot beste beroemde moeder van het jaar. Ze werd verkozen boven andere bekende moeders als Kate Moss en model Jordan. Osbourne was vereerd met het winnen van de verkiezing, die elk jaar wordt gehouden door online kledingbedrijf Freemans. "Ik ben absoluut blij dat ik gewonnen heb", zegt ze in The Daily Mail.

Voor Osbourne was de verkiezing extra speciaal omdat ze door het Britse publiek werd gekozen. "Het zijn een paar moeilijke jaren geweest. Het Britse publiek is een grote steun geweest voor mij en mijn familie." Osbourne heeft de afgelopen jaren darmkanker overwonnen en haar kinderen Jack en Kelly zien worstelen met hun drugsverslavingen.

Sharon en haar man, rocker Ozzy Osbourne, hebben drie kinderen: Jack (20), Kelly (21) en Aimee (22). De familie was de afgelopen jaren te zien in de realityshow 'The Osbournes'. Dochter Aimee koos ervoor niet op tv te komen en woonde tijdens de opnamen niet thuis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen